HomeKookstudio Amsterdam

Kookstudio Amsterdam

Smaak Amsterdam - dé kookstudio van AmsterdamOp het gebied van voeding valt zoveel te ontdekken. Het aantal ingrediënten, gerechten en wonderlijke combinaties die jij nog niet kent - of gewoonweg nog niet hebt geprobeerd - is dan ook enorm groot. Wil je met je team juist van een recept koken of ga je voor de brainstorm workshop en zie je waar je met zn allen toe in staat bent zonder vaste procedures? Een kookworkshop in Amsterdam is hét moment om 'het onbekende' te bereiden en te proeven. Kies dus eens een land of kookkunst die je normaliter niet zo snel kiest. Ga op ontdekkingstocht!

Wat is er te vinden bij onze kookstudio Amsterdam

De kookworkshops

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vergaderen en koken in Amsterdam

Wil je graag voorafgaand aan jullie workshop een overleg inplannen, een presentatie geven of een training faciliteren? Dat is allemaal mogelijk in onze kookstudio in Amsterdam. Uiteraard voorzien van allerlei gezonde catering.

Kookworkshop volgen: wie neem je mee?

Locatie kookworkshop Amsterdam Vrienden, familie, geliefden of collega's. Wie verblijd jij met een kookworkshop in onze Kookstudio in Amsterdam? De diverse kookworkshops van Smaak Nederland zijn voor grote groepen geschikt. De reden waarom mensen bij ons komen koken, is echter heel divers. Denk bijvoorbeeld aan een vijftigjarig huwelijk, een familiereünie, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. Wat je ook te vieren hebt; een kookworkshop in Amsterdam is altijd een originele manier om samen te genieten.

Onze kookstudio in Amsterdam

In onze kookstudio in Amsterdam Oost kun je diverse workshops volgen. Zo ontdek je de wereldse keuken, ontwikkel je je kookkunsten en beleef je bovenal een héle gezellige dag. Vooraf kun je uiteraard de mogelijkheden met ons bespreken door een offerte aan te vragen. Dan bespreken we onder andere het aantal personen, de duur van de workshop en het gekozen thema. Wij hebben er nu al zin in! Jij ook?

  • Groepsgrootte van 20 tot 50 personen.
  • Prijzen vanaf € 63,- per persoon.

Vrijblijvende offerte aanvragen