HomeKookworkshops

Kookworkshop in Amsterdam en op locatie

Ook nu zijn er kookworkshops bij ons te boeken, we kunnen groepen tot 24 personen ontvangen volgensde rivm richtlijnen, goed om te weten is dat onze locatie zeer goed te vetileren is door de metershoge ramen die open kunnen.

Bij Smaak kun je kookworkshops volgen in Amsterdam. Dat kan van 20 tot maar liefst 50 personen. Dus of je nu met een club vrienden bent of een bedrijfsuitje wilt organiseren; bij ons kan het allemaal.

Wij bieden een grote diversiteit aan kookworkshops in Amsterdam Oost. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Kookworkshops bij Smaak Amsterdam

Een kookworkshop is het perfecte uitje voor teambuilding. Bij Smaak Amsterdam hebben we een heel divers aanbod aan kookworkshops. Volg met jouw collega's een Thaise kookworkshop, Vitale kookworkshop of Tapas kookworkshop. Ben je juist op zoek naar nieuwe ideeën? Doe dan een brainstorm kookworkshop, want deze leent zich uitstekend voor diverse trainingstechnieken.

Daarnaast zijn de kookworkshops in onze Kookstudio in Amsterdam ook te combineren met een vergadering. De kookstudio is namelijk ook een prachtige en inspirerende vergaderlocatie. Een Smaak kookworkshop kan gevolgd worden in Amsterdam.