HomeKookworkshops AmsterdamBrainstorm kookworkshop

Brainstorm kookworkshop

20 tot 50 personen | 4,5 uur | € 69,- p.p.

Koken is creatief bezig zijn & samenwerken en dat geldt zeker voor onze brainstorm kookworkshop. Tijdens deze workshop kook je namelijk aan de hand van de beschikbare ingrediënten in plaats van een vast recept.

De brainstorm kookworkshop is dan ook een geweldige kans voor teambuilding. Samen nadenken en aan de slag gaan om een topmenu neer te zetten. Uiteraard garandeert de kundige begeleiding van onze chefs een goed eindresultaat, want een lekker diner is het doel.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hele dag was goed verzorgd. Met name de bediening heeft onze vergadering gemaakt. Het koken was erg geslaagd en gezellig.

Wij krijgen een waardering van 8,3
Wij krijgen een waardering van 8,3

Meer dan koken alleen!

Brainstorm kookworkshop AmsterdamOnze brainstorm kookworkshop leent zich uitstekend voor het oefenen van verschillende trainingstechnieken. Bijvoorbeeld in de vorm van een rollenspel als klant en leverancier. Of met een wedstrijdelement waarbij twee groepen het tegen elkaar moeten opnemen. Heb je een andere suggestie? Wij denken graag met je mee.

In 2018 en 2019 hebben we de brainstorm kookworkshop naar volle tevredenheid georganiseerd voor onder andere de Hogeschool van Amsterdam, Deloitte en het OLVG.

Vrijblijvende offerte aanvragen