HomeKookworkshops AmsterdamWereldse kookworkshop

(H)eerlijke wereldse kookworkshop in Amsterdam

20 - 50 personen | 4 uur | € 67,00 pp

Reis de wereld over van Turkije via Zuid-Afrika naar Brazilië tijdens de wereldse kookworkshop. De kruidige, frisse of juist zoete smaken van de wereld komen allemaal aan bod. Geniet tijdens deze culinaire reis van de frisse tzatziki uit Griekenland of van de pittige curry uit India. En proef de bijzondere smaken van de wereld, want die mogen zeker niet onopgemerkt blijven. Tijdens de wereldse kookworkshop leer je ze allemaal kennen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij hebben een super dag gehad met heerlijk eten en top personeel!

Wij krijgen een waardering van 9,4
Wij krijgen een waardering van 9,4

Een gezonde levensstijl kan voor iedereen anders zijn. Natuurlijk zijn er wel een aantal uitgangspunten waar wij tijdens onze kookworkshops aandacht aan geven. Bekijk de video om deze punten te ontdekken:

Kookworkshops bij Smaak Amsterdam

Een kookworkshop is het perfecte uitje voor teambuilding. Bij Smaak Amsterdam hebben we een heel divers aanbod aan kookworkshops. Volg met jouw collega's een Thaise kookworkshop, Vitale kookworkshop of Tapas kookworkshop. Ben je juist op zoek naar nieuwe ideeën? Doe dan een brainstorm kookworkshop, want deze leent zich uitstekend voor diverse trainingstechnieken.

Daarnaast zijn de kookworkshops in onze Kookstudio in Amsterdam ook te combineren met een vergadering. De kookstudio is namelijk ook een prachtige en inspirerende vergaderlocatie. Een Smaak kookworkshop kan gevolgd worden in Amsterdam.

Vrijblijvende offerte aanvragen