HomePrivate dining

Private dining in Amsterdam

Private dining in AmsterdamZin om je eigen prive diner of feest te organiseren?
In onze sfeervolle ruimte is dat allemaal mogelijk, 
In overleg met de chef creeer je eigen feestmenu, bepaal je eigen menu en muziek  en maak onze locatie voor 1 avond die van jou.

Gezellig met familie, een groep vrienden of collega’s uit eten in Amsterdam? De exclusieve ruimte  van Smaak is uitermate geschikt voor private dining voor jullie  besloten gezelschap. Een heerlijke plek en vooral gezellige en warme omgeving om samen te genieten.

Het is tevens mogelijk na het diner om lekker door te borrelen opf te dansen met 
je eigen gezelschap.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Private dining mogelijkheden

In de riante huiskamer van Smaak in Amsterdam Oost voelt iedereen zich thuis. Of het nu gaat om een feestje, borrel of privédiner, het kan allemaal. De reden dat mensen bij ons komen dineren en/of genieten is heel divers: een verjaardagsfeest, een familiediner of -reünie, een zakelijk uitje, een brainstormsessie, een (huwelijks)jubileum, etc. Wat heb jij te vieren?

  • Ideaal gelegen locatie
  • Sfeervolle ruimte 
  • de hele locatie voor jou groep
  • 25 tot 50 personen
  • Professionele koks

Bereikbaarheid

De uitstekend geoutilleerde prive locatie heeft een ideale ligging: vlakbij het Tropenmuseum, Brouwerij ‘t IJ en natuurlijk de bruisende Javastraat, waar veel van onze dagverse en super gezonde ingrediënten vandaan komen. Hoe fijn en lekker kan dat zijn!

Offerte aanvragen voor private dining