HomePrivate dining

Private dining in Amsterdam

Private dining in AmsterdamMet grote metershoge ramen die open kunnen is onze sfeervolle ruimte zeer goed te venetileren, naast de overige standaard corona maatregelen goed om te weten!

Gezellig met familie, een groep vrienden of collega’s uit eten in Amsterdam? De exclusieve woonkamer van Smaak is uitermate geschikt voor private dining of lunch voor een besloten gezelschap. Een heerlijke plek en vooral gezellige en warme omgeving om samen te genieten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Overheerlijke diners en lunches

Genieten doe je met een leuk gezelschap en bovendien heerlijk eten. De koks van Smaak maken bijzondere en gezonde lunches en 3- of 4-gangen diners. In samenspraak met jouw wensen maken wij jouw private dining een culinair spektakel.

Private dining mogelijkheden

In de riante huiskamer van Smaak in Amsterdam Oost voelt iedereen zich thuis. Of het nu gaat om een feestje, borrel of privédiner, het kan allemaal. De reden dat mensen bij ons komen dineren en/of genieten is heel divers: een verjaardagsfeest, een familiediner of -reünie, een zakelijk uitje, een brainstormsessie, een (huwelijks)jubileum, etc. Wat heb jij te vieren?

  • Ideaal gelegen locatie
  • Sfeervolle woonkamer
  • 20 tot 50 personen
  • Professionele koks

Prijzen

Voor een 4 uur avond programmma exclusief gebruik te maken van onze locatie inclusief diner en drank betaald u een prijs van 65 euro pp ex btw.

Bereikbaarheid

De uitstekend geoutilleerde ’huiskamer’ kookstudio heeft een ideale ligging: vlakbij het Tropenmuseum, Brouwerij ‘t IJ en natuurlijk de bruisende Javastraat, waar veel van onze dagverse en super gezonde ingrediënten vandaan komen. Hoe fijn en lekker kan dat zijn!

Offerte aanvragen voor private dining