HomeKookworkshops AmsterdamCooking Good

Cooking Good 

Samen koken met je bedrijf voor een doelgroep is in deze tijden een mooie manier om zowel samen ite ste doen als het verschil voor een ander te maken.

Smaak beschikt naast over een profesionel keuken ook over een goed netwerk van maatschappelijke organisaties waar we jullie zelf gemaakte eten kunnen brengen zodat deze mensen een mooi  diner krijgen voorgescholteld.

Interesse om met dit maatschappelijke uitje jezelf en een andere een plezier te doen, ? Wij werken samen met enkele organisaties in Amsterdam Oost en denken graag mee!

 

Koken met CookingGood® = ontmoeten & contact maken waardoor aandacht, wederzijds begrip en waardering ontstaat. Met dit innovatieve concept kunnen wij perfect inspelen op de groeiende interesse van onze klanten om maatschappelijk betrokken activiteiten te organiseren. Samen met hen geven wij invulling aan een idee, natuurlijk geheel afgestemd op de passie en doelstellingen van de klant. Dus goed bezig zijn voor jezelf, maar ook voor een ander.

Nuon kookt voor ouderen

Nuon verzorgd regelmatig voor een groep ouderen uit een woonzorgcentrum een geweldige dag. Herinneringen komen weer boven tijdens het eten. Er wordt altijd veel gepraat en gelachen. Maar het mooiste vinden wij altijd de nieuwe ontmoetingen en gesprekken.  Er is voorbereid en vervolgens bij het sociale restaurant bezorgd en geserveerd. Wat een (h)eerlijk initiatief.

FNV kookt voor Resto VanHarte

FNV kookte een (h)eerlijk diner voor de bezoekers van Resto VanHarte. Het buffet werd door FNV medewerkers gebracht en gepresenteerd. 

Vrijblijvende offerte aanvragen