HomeKookworkshops AmsterdamOnline Teamcooking

Online Teamcooking vanaf 20 personen!

Op zoek naar een origineel online personeelsuitje Amsterdam? Eentje waar je team stukken sterker van wordt? Kies dan voor een culinaire kookworkshop voor teambuilding. Niet alleen leuk en leerzaam, maar ook nog eens ontzettend lekker!

Lees meer over online teamcooking

Personeelsuitje in Amsterdam

Personeelsuitje Amsterdam? Ga voor een kookworkshop!

De kookworkshop kun je net zo gek maken als je zelf wilt. Bij Smaak zijn namelijk talloze opties voor kookworkshops te bedenken. Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

Teambuilding met Smaak

Zoals je ziet, kun je de kookworkshop uitkiezen op land of kookstijl. Maar er zijn ook een aantal kookworkshops die speciaal bedoeld zijn voor bedrijven. Bijvoorbeeld de brainstorm kookworkshop. Bij deze workshop wordt de creativiteit van je team geprikkeld. Jullie krijgen namelijk geen vast recept, maar enkel een aantal ingrediënten. Door nauw samen te werken en ideeën te delen creëer je gezamenlijk een fantastisch gerecht. Dát is nog eens teambuilding.

Ook de vitale kookworkshop is ideaal als personeelsuitje Amsterdam. Vooral wanneer je als bedrijf een gezonde levensstijl wilt stimuleren is deze workshop een aanrader. Tijdens de vitale kookcursus leren we jou en je werknemers namelijk hoe je het best gezond kunt eten en koken. Zo draag jij weer een steentje bij aan een betere levensstijl voor jouw collega's en een goede gezondheid op de werkvloer.

Een informele sfeer

Teamuitjes buiten de werkvloer zijn altijd een goed idee. Je leert elkaar kennen op een manier die je nog niet eerder had gezien. Ook bij de kookworkshops van Smaak is dat zeker het geval. Het zou zomaar kunnen dat de manager het kookproces niet meer overziet en dat je introverte collega de leiding neemt. Wie weet... Je komt er allemaal achter tijdens dit culinaire personeelsuitje in Amsterdam

Personeelsuitje Amsterdam reserveren?

Tijd voor een personeelsuitje Amsterdam? Dan helpen wij jouw team graag verder met een unieke kookworkshop! Niet alleen levert dat een gezellige middag op, maar collega's leren elkaar ook op een nieuwe manier kennen. En natuurlijk genieten jullie achteraf gezamelijk van jullie zelfgemaakte maaltijd. Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op!

  • Van 20 tot 50 personen
  • Prijzen vanaf € 59,- p.p.