HomeKookworkshops AmsterdamKookworkshop Amsterdam

Kookworkshop Amsterdam

Zin om samen met je afdeling of team mooie en lekkere gerechten te maken en proeven tijdens een kookworkshop in amsterdam? Mooi, want tijdens onze kookworkshop in Amsterdam zul je daar zeker van genieten. In onze sfeervolle kookstudio in Amsterdam kun je namelijk meedoen met een smakelijke kookworkshop. Welke wereldse keuken je gaat verkennen, is uiteraard geheel aan jou. 

  • Voor groepen van 20 tot 50 personen.
  • Prijzen vanaf 65 euro pp.
  • Engelstalige workshops mogelijk
  • Met je groep in je eigen keuken
  • Combinatie vergaderen & workshop

Onze kookworkshops in Amsterdam

Kookworkshops Amsterdam bij Smaak

Een kookworkshop is het perfecte uitje voor teambuilding. Bij Smaak Amsterdam hebben we een heel divers aanbod aan kookworkshops. Volg met jouw collega's een Thaise kookworkshop, Vitale kookworkshop of Tapas kookworkshop. Ben je juist op zoek naar nieuwe ideeën? Doe dan een brainstorm kookworkshop, want deze leent zich uitstekend voor diverse trainingstechnieken. Al deze kookworkshops kunnen gevolgd worden in onze kookstudio in amsterdam.

Daarnaast zijn de kookworkshops in onze Kookstudio in Amsterdam ook te combineren met een vergadering. De kookstudio is namelijk ook een prachtige en inspirerende vergaderlocatie. Een Smaak kookworkshop kan gevolgd worden in Amsterdam.

Kookstudio Amsterdam: wie neem je mee?

Kookworkshop AmsterdamWie verblijd jij met een kookworkshop in Amsterdam? Vrienden, familie, geliefden of collega's? Onze kookworkshops zijn voor grote groepen geschikt. De reden waarom mensen bij ons komen koken, is echter heel divers. Denk bijvoorbeeld aan een vijftigjarig huwelijk, een familiereünie, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. Wat je ook te vieren hebt; een kookworkshop in onze kookstudio in Amsterdam is altijd een originele manier om samen te genieten.

Locatie kookstudio Amsterdam

In onze kookstudio in Amsterdam Oost kun je diverse kookworkshops volgen. Zo ontdek je de wereldse keuken, ontwikkel je je kookkunsten en beleef je bovenal een héle gezellige dag. Vooraf kun je uiteraard de mogelijkheden met ons bespreken door een offerte aan te vragen. Dan bespreken we onder andere het aantal personen, de duur van de kookworkshop en het gekozen thema. Wij hebben er nu al zin in! Jij ook?

  • Groepsgrootte van 20 tot 50 personen.
  • Prijzen vanaf € 65,- per persoon.

Vrijblijvende offerte aanvragen