HomeTeamuitje koken

Teamuitje koken

Ben jij klaar voor een culinair bedrijfsuitje? Volg dan bij ons een gezamenlijke kookworkshop! Tijdens een teamuitje koken ontdek je natuurlijk hoe je een nieuw gerecht moet bereiden. Maar bovenal leer je op een vernieuwende manier samenwerken. En achteraf mogen jullie het zelfgemaakte gerecht nuttigen. Origineel, leerzaam én lekker!

Een afgezaagde excursie of een vermoeiend avondje bowlen? Dat is nergens voor nodig. Tegenwoordig bestaan er namelijk veel originelere bedrijfsuitjes. Probeer bijvoorbeeld eens een teamuitje koken! Een unieke ervaring voor het gehele team.

Teamuitje in Amsterdam

Ontdek de wereldse keuken

Bij Smaak kun je kiezen uit verschillende soorten kookworkshops. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Thaise kookworkshop? De sushi workshop? Of de barbecue workshop? De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt ook kiezen voor de wereldse kookworkshop. Zo leer je diverse smaken van de wereld kennen.

Voor bedrijven bieden wij een speciaal teamuitje koken aan. Zo kun je namelijk kiezen voor een brainstorm kookworkshop. Daarbij krijg je geen recept, maar enkel ingrediënten. Zoals je begrijpt, is daar een naadloze samenwerking voor nodig. Als een goed geoliede machine. En dat maakt dit teamuitje koken de perfecte teambuilding activiteit!

Wil jij een gezonde levensstijl stimuleren in jouw team? Dan is de vitale kookworkshop de beste keuze. Tijdens dit teamuitje koken vertellen wij over gezonde keuzes en kooktechnieken. Een kookworkshop waar je écht iets aan hebt.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Leer elkaar kennen

Een teamuitje koken is de ideale manier om collega's op een andere manier te leren kennen. Buiten de werkvloer. Je kunt elkaar dingen leren over koken, maar natuurlijk ook over samenwerken. Uit ervaring blijkt namelijk dat dit unieke bedrijfsuitje diverse teams echt verder heeft geholpen op een originele manier.

Proef en wees trots!

Niets is leuker dan jullie eigen maaltijd nuttigen na een middag hard werken. Gezamenlijk uit eten gaan is natuurlijk leuk, maar een zelfgemaakt gerecht smaakt toch nét iets beter. Dankzij de professionele begeleiding mag het resultaat er namelijk altijd zijn. Gegarandeerd.

Tijdens het eten kunnen jullie eventueel bespreken wat er goed ging, of iets minder goed. Die ervaringen zijn namelijk ook door te vertalen naar de werkvloer. Maar bovenal is het diner een moment om trots te zijn. Niet alleen op het heerlijke gerecht, maar vooral op de succesvolle teamprestatie.

Teamuitje koken reserveren?

Wil jij graag een teamuitje koken reserveren voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op! We zijn erg benieuwd naar jouw wensen en voorkeuren, zodat we er samen een fantastisch bedrijfsuitje van kunnen maken. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen