HomeKookcursus Amsterdam

Kookcursus Amsterdam bij Smaak Amsterdam

Ben jij die eeuwige stamppotten, salades en pasta's ook zo zat? Dan is het tijd voor vernieuwing in de keuken. Oftewel: tijd voor een kookworkshop in Amsterdam! Samen met een groep collega's maak jij bij Smaak kennis met diverse wereldse gerechten. Gerechten die je nóóit zelf had kunnen bedenken.

  • Aantal personen: 20 tot 50
  • Prijzen: Vanaf € 59,- p.p.

Vraag naar de mogelijkheden


Kookcursus in Amsterdam met Smaak

Doorbreek je kookgewoontes

Hoewel je het leuk vindt om bezig te zijn in de keuken, kook je ongemerkt toch volgens bepaalde gewoontes. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, maar soms is het ook fijn om een nieuw gerecht te ontdekken. Nietwaar? Een kookcursus in Amsterdam is hét moment om je culinaire horizon te verbreden. Dankzij hulp van een professionele chefkok kunnen we garanderen dat het resultaat altijd smakelijk zal zijn. Want gezellig dineren en genieten van een heerlijk gerecht is natuurlijk het einddoel.

Kookcursus Amsterdam: het aanbod
Het assortiment aan kookworkshops bij Smaak Nederland is heel divers. Zo weten we zeker dat er altijd wel een kooktechniek of cultuur tussenzit die nieuw is voor jou. De uitdaging is om dan ook écht een kookcursus in Amsterdam te kiezen die afwijkt van je huidige smaak. Houd je bijvoorbeeld heel erg van barbecuen? Toon wat lef en kies deze keer juist niet voor barbecue workshop, maar voor de sushi workshop. Of ben je al bekend met de Thaise keuken? Kies dan eens voor een kookcursus met Spaanse tapas. Zo weet je 100% zeker dat je echt iets zult leren van de workshop.

Kookcursus in Amsterdam? Doe het met Smaak!

Kookcursus Amsterdam als bedrijfsuitje

Je kunt dus kiezen uit een divers aanbod aan kookworkshopsin Amstertdam. Ook is het mogelijk om een kookworkshop als bedrijfsuitje te doen.

Dan is de vitale kookworkshop, de brainstorm kookworkshop of maatwerk aan te raden. In het laatste geval kunnen we vooraf een bepaalde doelstelling van de kookworkshop bepalen. Denk bijvoorbeeld aan samenwerken, projectmanagement of timemanagement. Het is ook mogelijk om als bedrijf een maatschappelijk verantwoorde keuze te maken door te koken voor anderen, oftewel CookingGood®.

Meer informatie kookcursus Amsterdam

De mogelijkheden van een kookworkshop in Amsterdam zijn dus eindeloos. Je kunt een workshop volgen in onze Kookstudio Amsterdam Oost. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we alle mogelijkheden. Tot snel!

Een vrijblijvende offerte aanvragen